Претрага
Мени

Tрадиционално додељене књиге вуковцима основних и средњих школа Чачка

Данас је у Културном центру у Чачку организована свечана додела књига носиоцима Вукових диплома из чачанских основних и средњих школа. Манифестацију је испред Града Чачка отворио заменик градоначелника Владан Милић.

Ове године је са свим петицама чачанске школе завршило укупно 160 ученика, од чега је 21 ђак генерација. У основним школама има 116, а у средњим 44 вуковца.

Заменик градоначелника Владан Милић честитао је младим суграђанима на постигнутим резултатима.

-Ово је је велики успех за све наше ученике, знајући да је школовање данас захтевано и да мора доста да се ради да би се постигли овакви резултати. Град Чачак ће и ове, као и претходних година, обезбедити награде за најбоље, а представници локалне самоуправе ће увек бити ту за најбоље ученике, као и за побољшање свих услова у којима се одвија њихово школовање – рекао је замаеник Милић.

Вуковци основних школа добијају бесплатно летовање у одмаралишту „Овчар“ у Улцињу, ђаци и основних и средњих школа имаће бесплатне карте за улаз на базене СЦ „Младост“, док ће се за најбоље средњошколце организовати наградна екскурзија у иностранство током августа.

Сви вуковци, који су присуствовали додели књига, од сутра 28. јуна, могу преузети бесплатне фотографије са ове манифестације, у Градској управи у канцеларији 125 на првом спрату.


info@cacak.rs
starmenuchevron-down