Претрага
Мени

Почела градња куће за Татјану Обрадовић, хранитељку мале Нађе

Градоначелник Чачка Милун Тодоровић данас је, заједно са својим сарадницима, посетио Татјану Обрадовић, хранитељку мале Нађе, која се већ две и по године стара оовој девојчици. Татјана је добитница и највећег признања Града Чачка Децембарске награде, као и неких државних признања. Локална самоуправа издвојила је 12.600.000 динара за изградњу дома за ову породицу.

-Велико ми је задовољство што смо данас у посети Татјани, нашој великој хероини. Трудили смо се у последњих годину дана, да кроз неку техничку процедуру дођемо до овог резултата, односно почнемо да градимо кућу за Тању, Нађу и целу породицу Обрадовић. Она је имала своју земљу, сама обезбедила грађевинску дозволу, хтела је да започне изградњу породичног дома, а ми смо се понудили да јој у томе помогнемо – рекао је градоначелник Тодоровић, напомињући да би Тања са породицом у кућу требало да се усели до краја године.

Татјана је захвалила Граду Чачку који је, како је рекла, препознао њено хумано дело.

-Са новом кућом, Нађа ће имати много комфорније услове за одрастање. Велико двориште, више простора за све оно што јој је потребно. Ово јесте испуњење снова, али моја борба се наставља, како би Нађа могла да прима терапије, које су потребне оваквој деци – рекла је Татјана Обрадовић.


info@cacak.rs
starmenuchevron-down