Градоначелник Чачка Милун Тодоровић данас је, са сарадницима, посетио Месну заједницу Миоковци, где је у току реконструкција моста преко реке Чемернице, који спаја Миоковце и Горњу Горевницу. Ова инвестиција вредна је 30 милиона динара, а финансира се из буџета Града Чачка. Извођач радова је чачанска фирма „Ratko Mitrović Construction“.

Током летњих падавина, због великог прихвата воде, једно крило моста се урушило, тако да он више није био у функцији, а грађен је пре више од 20 година.

-Заједно са „Србијаводама“ смо доста одрадили на превентивном деловању од изливања водотокова, али овде, где се то није очекивало, велика бујична вода је оштетила део моста. Веома је значајан за мештане обе месне заједнице, који имају обрадиве површине са обе стране реке, а сада обилазе око седам километра да би дошли до својих њива. Нови мост биће бољи и квалитетнији од старог, а носивост ће бити ограничена до 15 тона. Такође, планирано је и чишћење речног корита, у овом делу Чемернице – рекао је Тодоровић, нагласивши, да ће, уколико временски услови то дозволе, мост бити завршен до краја ове године.