Председник Србије Александар Вучић посетио је данас радове на изградњи ауто-пута Е-763, деоница Прељина-Пожега. Председник је истакао да је ситуација на градилишту слика данашње Србије, слика будућности.

- Поносан сам и срећан што људи данас могу да виде којом брзином Србија напредује. Срећан сам што важну деоницу завршавамо, на ово се чекало деценијама. Чачак коначно решава све своје проблеме у саобраћајној смислу. Неће више ни један камион морати да иде кроз центар Чачка. Ово је добро за нормалнији живот у Чачку који није био лак због огромног саобраћаја који је тамо пролазио - рекао је Вучић, истичући да ће ова деоница на потпуно другачији начин да отвори Овчарско-кабларску клисуру.

Како је рекао председник, сви ће моћи да виде колико је овај део Србије леп, наглашавајући да је поносан и срећан што види овакво градилиште и оволики број људи на њему, а посебно је захвалио радницима кинеске компаније.

Градоначелник Чачка Милун Тодоровић је истакао да је веома поносан што ће Чачак постати саобраћајно чвориште, што ће се врло брзо исплатити све оно на чему се интензивно радило у протеклом периоду.

- Много је вредних и заслужних људи, којима сам захвалан на интензивном раду, пре свих председнику Александру Вучићу. Највише сам срећан због својих суграђана, али и свих путника, који ће убрзо користити ову модерну деоницу за саобраћај.

Оно што нам пружа модернизација саобраћајне инфраструктуре од немерљивог је значаја за све сегменте нашег друштва и за целокупни развој нашег краја, а посебно Овчар Бање, у којој ћемо данас угостити и премијерку Ану Брнабић – истакао је Тодоровић, додајући да о значају свих радова у Чачку довољно говори чињеница да су наш град у једном дану посетили председник државе и председница Владе.