Градоначелник Чачка Милун Тодоровић данас  је, са сарадницима, обишао реконструисану Улицу Јакова Албахарија у Месној заједници “Кошутњак”, поред ОШ „Ратко Митровић“. Вредност ове инвестиције износила је 7,7 милиона динара, а средства је определило ЈП “Путеви Србије”.

Дужина саобраћајнице је 158 метара, а ширина пет. Уграђена су два слоја асфалта, седам центиметара БНС носећег и пет центиметара хабајућег слоја. Урађени су и тротоари, са обе стране, а такође, реконструисан је и тротоар поред ОШ “Ратко Митровић”, у Улици Драгана Ћубовића.

Градоначелник Чачка истакао је значај ове саобраћајнице за децу која похађају ову основну школу, наводећи и да су грађани овог дела града на њену реконструкцију чекали 40 година.

Челници Града обишли су завршне радове на краку Улице Митрована Живковића Дикице, који је реконструисан на захтев мештана, а инвестиција је финансирана из градског буџета са 700.000 динара.

Од почетка јула до сада реконструисано је око 17, 5 километара саобраћајница у 14 чачанских месних заједница, а очекује се да ускоро буде завршено још око 12 километара у девет месних заједница, што на сеоском, што на градском подручју.