За вуковце основних и средњих школа Чачка, данас 22. јуна 2023. године, је у Музичкој школи „Др Војислав Вучковић" уприличен пријем, на којем им је градоначелник Чачка Милун Тодоровић уручио књиге. Основне школе са свим петицама завршио је 101 ученик, од чега су њих 12 ђаци генерације, док је међу средњошколцима 43 вуковца и шест ђака генерације.

Као поклон за успешно завршено школовање, основци од локалне самоуправе добијају бесплатно летовање у одмаралишту у Улцињу, а средњошколци екскурзију у августу у Будимпешту, Братиславу, Праг и Беч. И једни и други, за летњу сезону, имаће бесплатне улазнице за базене СЦ „Младост".

-Желим вам да будете какви сте и до сада били, одговорни, вредни и васпитани. Да поштујете своје родитеље, јер је њихова заслуга увек највећа. Да у наставку школовања постижете исто овако сјајне резултате. Будите поносни на себе и верујте у себе, само са таквим знањем и васпитањем можете да очекујете оно што заслужујете, а то су сјајне каријере. Желим да знате да Град Чачак увек рачуна на вас и да ви можете увек да се ослоните на свој родни град - поручио је градоначелник Тодоровић најуспешнијим ученицима, захваливши њиховом наставницима, професорима и родитељима, који су, како је рекао, заслужни за њихове одличне резултате.