Дана 29.11.2018. године у посети Граду Чачку били су представници WILAND ELECTRICA , г. др Oliver Eitrich и г. др Ulrich Schaarschmidt заједно са сарадницима.

На састанку са градоначелником г. Милуном Тодоровићем , заменицом градоначелника г-ђом Милицом Дачић као и г. Михаилом Јовићем градским већником задуженим за област привреде.

Представници комапније Wiland Electic изразили су задовољство почетком процеса производње, квалитетно одабраним кадром и досадашњом добром сарадњом са локалном самоуправом.

Подсетимо компанија Wiland Electic доо Србија је започела са процесом производње 8. октобра у изнајмљеном халском простору, и до сада је радно ангажовала око 50 наших суграђана, а најављено је још нових запошљавања до краја ове године. Према њиховим речима до сада је за радно место у овој компанији пристигло 300 пријава наших суграђана.

У другом делу састанка разговарало се о изградњи пословног објекта Wiland Electica у пословној индустијској зони у Прељини где се очекује запошљавање око 600 наших суграђана.