Градоначелник Милун Тодоровић са сарадницима, посетио је такозвани „Пут према Вапексу“, односно пут који пролази поред Царинског терминала у Коњевићима, чија је реконструкција у току.
За уређење ове саобраћајнице, од виталног значаја за домаћу привреду (у овом делу послује 11 компанија) „Путеви Србије“ су определили 31,5 милиона динара, а извођач радова су „Путеви Чачак“.
Мештани су реконструкцију чекали више од три године, тако да смо имали слуха за њихове захтеве. Ускоро ће имати уређени пут, који ће повезати месне заједнице "Коњевићи“ и "Љубић“. Поред тога, веома је значајно што ћемо овим олакшати пословање нашим вредним привредницима, који овај пут користе за транспорт својих производа. Велики шлепери овуда саобраћају и због тога ће, баш на делу где је неопходно, бити постављено два слоја асфалта.
Саобраћајница се реконструише у два крака. Један је дужине 554 метра (ширина шест метара) са два слоја асфалта. Други крак је дужине 300 метара (ширина три метра). Дужина целе саобраћајнице је 854 метра, у пуном профилу, са постављеном сигнализацијом.
Биће постављени нови сливници, ивичњаци, као и тротоар са једне стране коловоза, у дужини од 400 метара.
Градоначелников лични предлог, након реконструкције саобрађајнице, биће да она носи име Радоње Голубовића, који је читав свој радни век провео радећи у Царини, био изузетан човек, и изузетан стручњак.