Пети чачански Полумаратон одржаће се у недељу 24. септембра. У даљем тексту вам представљамо програм догађаја који спаја спортски дух, заједништво и подршку хуманитарним циљевима.

Овогодишња манифестација организује се под покровитељством Града Чачка, СЦ "Младост", Спортског удружења “Чачак трчи - Тwо пеакс ендуранце теам&рдqуо;   и пријатеља спорта.

ПРОГРАМ:
Датум: Недеља, 24. септембар 2023. године
Време: Старт у 10:00х
Локација: Чачак, Градски трг - Старт испред ресторана “Пролеће&рдqуо;, центар града

ПОЛУМАРАТОНСКА ТРКА - 21,097 км
Стартујемо у 10:00х испред ресторана “Пролеће&рдqуо; и крећемо на путовање кроз најлепше делове града. Стаза, сертификована од стране представника АИМС/ИААФ, обележена је до најситнијих детаља, како бисмо вам омогућили безбрижно трчање кроз препознатљиве градске улице.

ФРТАЉ МАРАТОН - 10,5 км
Ако преферирате краће трке, придружите нам се у ФРТАЉ маратону. Сјајна прилика да се опробате у трчању и искусите незаборавну атмосферу.

ТРКА ЗАДОВОЉСТВА - 5,25 км
Сви су добродошли у трци задовољства која спаја разноврсне тркаче свих нивоа кондиције.

КОМБИНОВАНА МУШКО-ЖЕНСКА ШТАФЕТА - 2 x 5,25 км
Новитет ове године! Окупите тим и изазовите се у штафетној трци. Освежавајућа промена за све љубитеље тимских спортских изазова.

ПРЕДШКОЛЦИ И ОСНОВЦИ - ПРОМОТИВНЕ ТРКЕ
Старт: 9:00х
Осмислили смо и посебне трке за наше најмлађе суграђане. Без котизација, са пуно забаве и радости!

Нека ваша трка буде део нечег већег - сваки динар од котизација и спонзорстава биће дониран у хуманитарне сврхе, подржавајући заједницу коју волимо и поштујемо.

Придружите нам се на овом изузетном тркачком догађају и будите део спортске и хуманитарне приче која ће још дуго остати у срцима свих нас!

 

01За пријаву и више информација посетите:
www.cacaktrci.rs
www.runtrace.net

Придружите нам се у обележавању спортског духа, заједништва и хуманости!