Потпредседник Владе и Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић, обишао је данас Полицијску управу у Чачку, где је разговарао са начелником и полицијским службеницима о условима њиховог рада и мерама које су предузете на њиховом унапређењу.

Министар је истакао добре резултате полицијског рада на територији коју покрива ПУ Чачак и нагласио да није евидентирано извршење тешких кривичних дела. Министар Стефановић заједно са директором полиције Владимиром Ребићем, као и са директором Путева Србије г. Зораном Дробњаком и директором ЕПС-а г. Милорадом Грчићем одржао је састанак градским руководством. Том приликом је указано на велики допринос Владе Србије и Председника Републике Србије Александра Вучића на развоју Чачка у свим сегментима привредног и друштвеног живота.

У препуној сали Скупштине града министар је разговарао са грађанима и одговарао на бројна питања Чачана. Закључено је да Чачак има одличну перспективу развоја и напретка и све шансе да постане економски центар Западне Србије.