У суботу, 19. новембра 2016. године, градоначелник, господин Милун Тодоровић, се састао са представницима италијанске грађевинске компаније CELSA и предузећа Е-КУЋА. Састанку је присуствовао власник компаније CESLA из Трста, господин Daniele Casotto , са сарадницима и власник предузећа Е-КУЋА, господин Богдан Пејић.

Компанија CELSA и чачанско предузеће Е-КУЋА успешно сарађују већ две године. До сада се та сарадња базирала на изградњи еколошких кућа које су на италијанско тржиште пласиране преко компаније CELSA .

На састанку су градоначелнику презентовани будући планови компаније CELSA који се односе на инвестирање у проширење производње предузећа Е-КУЋА, прво кроз отварање новог погона за столарију, а потом и кроз отварање нових производних линија, чиме се стварају услови за отварање 30 до 50 нових радних места.

Градоначелник је представницима компаније CELSA и Е-КУЋА понудио сву потребну подршку локалне самоуправе у оквиру њених надлежности у реализацији овог пројекта.

*) Компанија CELSA је основана 1945. године као грађевинско предузеће, које се у то време бавило изградњом у циљу отклањања последица Другог светског рата. Данас је то водећа грађевинска компанија која се бави пројектовањем, изградњом, руковођењем и пројектним финансирањем. Иако је концентрисана на регион Veneto , добро је позната и на националном нивоу Италије, пре свега у цивилном и индустријском грађевинарству, али и у изградњи путева и реконструкцији грађевина од историјског значаја.