Градоначелник Чачка Милун Тодоровић, након што је са Чачанима на Градском тргу дочекао 2022. годину, заједно са својим сарадницима, посетио је у новогодишњој ноћи дежурне раднике ПУ Чачак, Хитне помоћи, испоставе Саобраћајне полиције и Ватрогасно-спасилачку службу.

Запослени у овим службама су ноћас радили како би сви Чачани били безбедни. Њихов рад је од непроцењиве важности, не само овога дана, већ и читаве године и хвала им на посвећености и одговорном обављању свог посла– рекао је Тодоровић.

Према речима службеника, у Чачку, током првог сата нове године, није било потребе за значајнијим интервенцијама хитних служби.

Драго ми је што је дочек 2022. године и први сат протекао без инцидената и на томе хвала свим нашим суграђанима. Свим дежурним екипама пожелели смо срећну Нову годину, са жељом да буду здрави и да имају што мање интервенција у 2022. години – навео је градоначелник Чачка.

Он је пожелео срећну Нову и свим Чачанима:

Свим нашим суграђанима у Новој години желим превасходно здравље, срећу и љубав. Да имамо што више разлога за смех, а да немамо ниједан за бригу. Желим вам да остварујете своје снове и радите на томе, а ми ћемо се, заједно са вама, трудити да у овој години радимо још боље ради вас и ради нашег Чачка. Живели и срећно!