Првој беби у 2022. години, Вукану Јовановићу, рођеном 1. јануара у 2:45, градоначелник Чачка Милун Тодоровић традицинонално је, у име Града Чачка, поклонио дукат Бели Анђео. Ове године, мама Милица Јовановић, из Чачка, добила је и ваучер (поклон картицу из “Аксе”) у вредности од 50.000 динара.

Милица, којој је ово друго дете, захвалила је Граду на поклонима, али и како је рекла, дивном особљу у чачанском Породилишту уз које је њен порођај протекао у најбољем реду.

Малом Вукану и његовој породици желим пуно љубави, здравља и успеха. Али не само њима, већ свим родитељима желим да им деца имају безбрижно детињство и да израсту у добре и успешне људе. Град Чачак трудиће се и у овој години да најмлађима обезбеди услове за срећно детињство, а онима који стасају у пословне људе добар амбијент да се у нашем граду запошљавају и заснивају породице – рекао је градоначелник Тодоровић, честитајући Нову годину свим запосленима у чачанском Породилишту, којима је и захвалио за њихов предан рад у ни мало лаким условима у протеклој години.

Иначе у 2021. години у Породилишту Опште болнице Чачак рођено је 1.195 беба