Градоначелник Чачка Милун Тодоровић је 2023. годину дочекао на Градском тргу, заједно са осталим Чачанима који су посетили синоћње концерте. Тодоровић је свим суграђанима пожелео здравља и среће у Новој години.

- Оно што нам свима треба у Новој години, је пре свега, мир и стабилност. Код нас у земљи, али и у региону, и читавом свету. Желео бих да имамо више поштовања једни према другима. Да нам ова година донесе пуно радости, али и да у Чачку порасте наталитет, да имамо што више беба, јер смо свесни да радимо и боримо се за нове нараштаје.

Градоначелник је у новогодишњој ноћи посетио дежурне раднике ПУ Чачак, Хитне помоћи, испоставе Саобраћајне полиције и Ватрогасно-спасличаку службу. Према речима запослених, у Чачку, током првог сата нове године, није било значајних интервенција хитних служби. Назвавши их јунацима, Тодоровић је свим радницима хитних служби пожелео срећу.

-Сви државни чиновници који раде у овим установама које смо ноћас посетили, сви лекари, су јунаци, јер они раде током целе године и за њих не постоје празници. Желим им добро здравље, да сачувају себе, али и све оне којима помажу – рекао је градоначелник Тодоровић.