Градоначелник Чачка Милун Тодоровић, са представницима локалне самоуправе, данас је посетио Месну заједицу Милићевци у којој је асфалтиран главни сеоски пут, од два и по километра дужине и 4,8 метара ширине. Укупна вредност инвестиције, коју је финасирало ЈП “Путеви Србије”,  је 27 милиона динара. Пут води кроз центар села ка школи, Дому културе, цркви…

  • Пре две године асфалтиран је Васовића пут, који ово село повезује са Раковом. Као локална самоуправа новом путном инфраструктуром ћемо значајно олакшати мештанима овог краја, али радићемо убрзано и на побољшању водоснабдевања, што већ и чинимо. Очекујемо да Милићевци заједно са Горњом Горевницом, Вранићима и Соколићима, буду прикључени на водосистем Рзав. Желимо да помогнемо староседеоцима, али нарочито њиховим потомцима, да остану да живе у овом крају и да имају све услове као и наши суграђани у граду – рекао је Тодоровић.

Градоначелник је посетио и Основну школу “Свети Сава”, коју тренутно похађа деветоро ђака, а следеће године биће их још седам и овом приликом најавио санирање оштећења школске зграде, које ће бити финансирано из буџета Града.

Милићевци броје око 400 домаћинстава и око 1.000 мештана.